Софтуер за управление на услуги


Тестова версия на програмата

Предлагаме на Ваше разположение тестова версия на програмата, която може да изпробвате напълно безплатно в рамките на 45 дни. Тестовите данни, които са заредени в системата, отразяват работата в козметичен и спа център.
Инструкции за инсталация:След като изтеглите програмата, отваряте архива и стартирате файла setup.exe с потребител с администраторски права. Програмата ще засече платформите, от които се нуждае, но не са инсталирани на Вашия компютър и ще Ви пита дали да ги инсталира. На всеки въпрос отговаряте с "Accept" или "Install". Ако всички необходими платформи липсват от вашия компютър, инсталацията може да отнеме няколко минути. На следващите 2 екрана посочвате "Next", а на последния - "Finish". Ако всичко е успешно, на Вашия desktop ще се появи връзка към програмата - "Start MSD", която ще стартира програмата във Вашия браузът по подразбиране. За вход в системата използвайте потребител admin и парола admin. Системата работи със съвременни версии на всички по-разпространени браузъри - Firefox, Chrome, Safari, Opera, IE. Преди да започнете работа, моля, отделете няколко минути да прегледате стартовия помощник, както и видео наръчниците (по-долу има връзки).
Ако имате някакви проблеми със свалянето, инсталирането или стартирането на системата, не се притеснявайте да ни пишете на msd@rccit.com.
(За напреднали потребители) Системата се нуждае от инсталирани Microsoft SQL Server 2005 Express и UltiDev Web Server. Ако тези 2 платформи са инсталирани на Вашия компютър, то тогава може да изтеглите за инсталация съкратената версия на програмата.
ЗА СВАЛЯНЕ:
MSD 5.0.1 (97MB) Свържете се с нас
MSD 5.0.1 за напреднали (13MB) Свържете се с нас
MSD Стартов помощник (3 страници) Изтегли
MSD Помощник (10MB) Изтегли
MSD ВИДЕО учител [Част 1] (05:23мин.) Гледай онлайн или Изтегли
MSD ВИДЕО учител [Част 2] (03:53мин.) Гледай онлайн или Изтегли
MSD ВИДЕО учител [Част 3] (05:29мин.) Гледай онлайн или Изтегли